PROLYMPIAD 2011

Så har vi avverkat den årliga Prolympiaden med pompa och ståt. Vi i personalen är sååååå stolta över våra elevers prestationer denna dag. De har verkligen kämpat och visat på god kamratskap hela degan lång. Vi känner oss som en enda stor Prolympiafamilj där alla verkligen värnar om alla. Se bilden t.ex. där nirona lunchar med förskoleklassbarnen och snällt talar om för dem att: "Man äter med stängd mun" hihi. Tur hade vi med vädret också då vi haft strålande solsken på Virumsvallen.

Alla var de vinnare men pris tilldelades: Melbourne för bästa utklädnad (familjen annorlunda) och för högsta resultat (Go Melbourne!) och till Amsterdam för bästa laganda och hejaramsa (sååå otroligt söta då de hejade och hejade och heeeeejade). 

FILIP tillhörande familjen annorlunda...  Matilda tuttar för fullt på sin napp!  Melbourne    Berlin

Alma i Aten  Evelina  PROLYMPIAD!  Inte så lätt att åka skidor på sommaren...      Tina gillar inte paddor...ihhhhhh                Barcelona                 

Tack till våra idrottslärare Emely, Pernilla och Christofer samt till elever och personal för god insats samt föräldrar som besökt oss under dagen!